[yoast_breadcrumb]

MKB

De Security Scale Play: verkoop gemakkelijk en snel meer aan het MKB

Met de Cisco Scale Plays kunt u gemakkelijk en snel zakendoen in het MKB-segment. Dit zijn de grootste voordelen van de Scale Plays:

  1. U bereikt nieuwe markten sneller;
  2. U versnelt uw sales-pijplijn;
  3. U vergroot uw winstgevendheid.

Wat zijn Cisco Scale Plays?

De Scale Plays zijn uitgebreide, tijdsgebonden en Partner-gedreven oplossingen. U kunt deze aanbiedingen op elk moment inzetten, wanneer uw business dat nodig heeft, en hiermee gemakkelijk opschalen. Dit zijn de vier kenmerken van Scale Plays:

  1. Ze zijn gericht op een specifiek pijnpunt van het MKB;
  2. Het maakt het verkopen van oplossingen gemakkelijker;
  3. Het levert snelle resultaten op;
  4. De Scale Plays zijn ontworpen om op te schalen.

Wat is de Security Scale Play?

De Security Scale Play helpt u om Cisco Security te positioneren en samen met andere oplossingen te verkopen. Met Cisco’s combinatie van firewalls, endpoint Security, cloud Security en gebruikersverificatie detecteren uw klanten bedreigingen sneller, eerder en eenvoudiger. De voordelen van de Security Scale Play:

  1. Voor veel Security-oplossingen, zoals Umbrella en Duo, is geen voorraad-management vereist. Het is bewezen dat de gratis Security-demo’s en trials tot meer verkopen lieden. De hoge renewal rate levert u voortdurend opbrengsten op;
  2. Het geeft u de mogelijkheid om managed services, waarop een hoge marge zit, te verkopen. Denk aan managed SOC, incident response en implementatie. Omdat kleinere organisaties vaak geen Security-expertise in huis hebben, hebben zij deze diensten nodig;
  3. Omdat Security verschillende budget-gebieden raakt, zoals risicomanagement en wet- en regelgeving, hebben organisaties het altijd nodig. Ook als ze bezuinigen op technologische investeringen;
  4. Omdat Cisco de grootste vendor in Security is, met goede beoordelingen van analisten en unieke differentiatie (zoals Talos) kunt u betrouwbare deals sluiten.

Toon uw klanten hoe de volgende essentiële Security technologieën samenwerken om hun werknemers veilig en hun bedrijven beschermd te houden:

  • Next-generation firewalls blokkeren ongeautoriseerde toegang tot de toepassingen en data van uw klanten;
  • Cisco Umbrella vormt de eerste verdedigingslinie tegen bedreigingen op het internet
  • Cisco AMP for Endpoints voorkomt bedreigingen op het ingangspunt en biedt doorlopende bewaking om bedreigingen te detecteren en te verhelpen;
  • Duo’s multi-factor-authenticatie verifieert de identiteit van gebruikers en blokkeert de toegang van verouderde, onbeveiligde of onbekende apparaten tot de toepassingen van uw klanten.

Meer informatie over de Cisco Scale Plays vindt u via SalesConnect:

Meer informatie over de Cisco Security Scale Play kunt u terugvinden in onderstaand E-book, en specifiek met betrekking tot de marketingcampagne in het andere E-book.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.