Het financieren van technologie eenvoudig gemaakt

Laat uw bedrijf groeien met onweerstaanbare aanbiedingen voor Cisco-oplossingen

Laat uw verkoop en omzet toenemen

Uw klanten hebben de beste technologieën nodig om te kunnen concurreren in de huidige digitale wereld. Hoe verkrijgen zij hun essentiële IT-apparatuur zonder directe hoge kosten of een hoge rente? Flexible Finance, dé financiële oplossing van Cisco Capital*, haalt deze uitdagingen weg. Uw klanten ervaren op deze manier de voordelen van de geavanceerde technologie van Cisco én de voorspelbare maandelijkse betalingen. Bovendien krijgen uw verkoop en omzet hierdoor een extra impuls.

Sluit uw deals sneller, wordt winstgevender en wees uw concurrenten te slim af

Meer Cisco-technologie verkopen? Maak dan nu gebruik van de Cisco Capital Financing campage. De campagne is ontwikkeld om financieringsmogelijkheden aan uw eigen campagnes toe te voegen of sneller een specifieke financieringscampagne te creëren. Klik op onderstaande link om naar Marketing Velocity Central (MVC) te gaan voor Nederlandstalige content.

Financiering voor alle oplossingen en budgetten

Ongeacht de voorkeur van uw klant voor een bepaalde Cisco-oplossing of een bepaald budget, zullen zij met Flexible Finance altijd de beste financiering hebben. Of zij nu op zoek zijn naar een oplossing om het netwerk of datacenter te vernieuwen, de veiligheid te verhogen of de productiviteit te verbeteren met collaboration-tools. Als uw klant kiest voor Flexible Finance zal het bedrijf altijd vooruitstrevend en flexibel zijn.

Krijg 1% provisie met easylease 0%

Krijg 1% provisie op iedere easylease deal en zie uw omzet groeien. U hoeft zich alleen maar in te schrijven via www.cisco.com/go/ppe (zoek naar ‘EMEA EASYLEASE PARTNER INCENTIVE PROGRAM’). Met easylease kunnen uw klanten de kosten gespreid betalen over drie jaar, bij projecten vanaf €1.000,-.

Lees hier hoe uw klanten kunnen profiteren van het easylease financieringsprogramma:

Cisco easylease calculatie

Wilt u zelf snel en gemakkelijk de financiering voor uw klanten regelen? Via de Dealer Lease portal kunt u een Cisco easylease calculatie maken inclusief de bijbehorende creditcheck. Bij een goedkeuring kunt u direct de overeenkomst uitprinten en deze ter ondertekening bij uw klant aanbieden. Op elke easylease deal is de 1% provisie voor u als Partner van toepassing, dus wacht niet!

Heeft u interesse in deze portal? Neem contact op met Marc van de Laarschot via mvandela@cisco.com.

Win met zakelijke betalingsmogelijkheden

Met de zakelijke betalingsmogelijkheden wint u grotere projecten door zeer competitieve tarieven en flexibele opties aan te bieden. Bied uw klanten dit meteen bij het einde van een termijn en bij deals vanaf €350.000,-.

Bouw uw eigen oplossing

Hardware, software, services en apparatuur van derde partijen kunt u in één eenvoudig te beheren contract combineren. Ook kunt u op basis van afspraken meer oplossingen toevoegen aan het contract bij een groei van het bedrijf van uw klant.

Terugkerende inkomsten

Bij het einde van de lease, staat ú vooraan om nieuwe business te verkrijgen!

U kunt uw klant de optie geven te kopen, te vernieuwen of apparatuur terug in te leveren. Allemaal afhankelijk van de aanbieding die gekozen is en hetgeen zij nodig hebben.

Laat Cisco u helpen meer te verkopen

Stuur een e-mail naar uw gespecialiseerde Cisco Capital Partner Accountmanager:

* Gefinancierde producten verstrekt door financiers van derde partijen. Algemene voorwaarden kunnen van toepassing zijn.