[yoast_breadcrumb]

Tech Data event: Transform your Security

Hoe u Cisco Security nog beter kunt verkopen

Op 10 oktober 2019 organiseerde Tech Data haar ‘Transform your Security’ event. Was u er niet bij? Lees dan hieronder een kort verslag van de dag. 

Het event werd goed bezocht en vond plaats in de voormalige De Koepel gevangenis in Breda. Tijdens dit event werden de laatste verschillende soorten security innovaties getoond. Er was ruimte om nieuwe contacten op te doen en kennis en ervaringen te delen.

Hoe u security nog beter kunt verkopen

Data beschermen is een hot topic. Het aantal online aanvallen van ransomeware, phishing, CEO-fraude of DDoS stijgt. Tijdens de Centers of Excellence werd hierop ingespeeld en werden verschillende gerelateerde onderwerpen behandeld: van het dagelijkse beheer van een securityomgeving tot de manier waarop men ‘in control’ komt. Daarnaast werden de mogelijkheden voor de beveiliging van endpoints getoond en werden best practices gedeeld voor een sterke security in het mkb.

Ook Cisco was natuurlijk aanwezig op deze dag!

Video Update

In een video update spreekt Dutch IT-channel hoofdredacteur Witold Kepinski met Marc van Ierland (Tech Data), Lodewijk van Klaveren (Veeam) en Rik Chorus (Cisco). Klik op onderstaande button om de video te bekijken.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.