Cisco maakte vrijdag 5 november bekend welke Nederlandse Partners de 18 Awards hebben gewonnen voor de samenwerking met hun klanten en Cisco Nederland in boekjaar 2021. Advisor is uitgeroepen tot ClubCisco Partner of the Year, en verder mocht Ingram de titel Distributor of the Year in ontvangst nemen. Axians is NL Partner of the Year. Van harte gefeliciteerd!

Voor het leveren van Cisco’s technologie en de dienstverlening aan klanten is goede samenwerking met Partners doorslaggevend. Ieder jaar reikt Cisco in Nederland Awards uit aan Partners die een grote groei hebben gerealiseerd op bepaalde gebieden, of die zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden. Ditmaal gebeurt deze uitreiking in een virtuele sessie.

Alle winnaars van de Cisco Partner Awards 2021:

  1. Distributor of the Year: Ingram Micro
  2. ClubCisco Partner of the Year: Advisor
  3. Collaboration Partner of the Year: Avit
  4. Commercial Partner of the Year: Simac
  5. Customer Experience Partner of the Year: Axians
  6. Enterprise Networks & Cloud Partner of the Year: Avit
  7. Enterprise Partner of the Year: Orange Business Services
  8. Managed Services Partner of the Year: KPN
  9. Marketing Partner of the Year: Centralpoint
  10. Mass Scale Infrastructure Partner of the Year: Nomios
  11. Transformation & Innovation Partner of the Year: Axians
  12. SMB Partner of the Year: Bechtle
  13. Software Partner of the Year: NTT
  14. Sustainability & Social Impact Partner of the Year: Telindus
  15. Technology Excellence: Data Center: SLTN
  16. Technology Excellence: Security: Open Line
  17. Public Sector Partner of the Year: Conscia
  18. NL Partner of the Year: Axians

“We zijn ontzettend trots op alle partners waar wij mee samenwerken. Onze partners zijn een belangrijke steunpilaar voor Cisco, daarnaast kunnen we veel van onze partners leren, en vice versa,” aldus Daan de Groot, Head of Partner Organization Netherlands. “Het was weer een roerig jaar, en ik ben super trots op alle ontwikkelingen die onze partners hebben doorgemaakt. Ik wil iedereen van harte feliciteren met het winnen van een award!”

Ingram Distributor of the Year

Ingram heeft het afgelopen jaar laten zien dat ze als geen ander met de markt mee kunnen bewegen. Zelfs tijdens de Covid-19 pandemie heeft Ingram een mooie groei laten zien. De stabiliteit en continuïteit die Ingram ondanks moeilijke omstandigheden heeft geleverd maakt deze partner een belangrijke steunpillaar voor Cisco. Naast de betrouwbaarheid van Ingram, is de voortdurende innovatie van het bedrijf ook een belangrijke reden dat zij deze award ontvangen. Ingram heeft indrukwekkende stappen gezet in de transitie naar Managed Services door het eigen aanbod van trainingen en services continu verder te ontwikkelen. Dit sluit naadloos aan op de Perform & Transform strategie van Cisco, waarbij er meer nadruk komt te liggen op managed services, terwijl Cisco’s traditionele hardware omzet gewaarborgd blijft.

ClubCisco Partner of the Year – Advisor

Advisor is met recht een ambassadeur voor ClubCisco te noemen. Deze Partner heeft dit jaar een indrukwekkende groei in Cisco-omzet laten zien, vooral op het gebied van security. Advisor heeft een enorme dosis kennis over de producten en diensten van Cisco in huis. Naast de gedetailleerde kennis waar deze partner over beschikt, heeft het bedrijf afgelopen jaar een grootse prestatie geleverd op commercieel vlak, met triple-digit groei van de security en Meraki omzet. Hierbij draagt Advisor op onmisbare wijze bij aan het doel van Cisco om een groter marktaandeel op deze onderdelen te winnen. Cisco is erg trots op deze samenwerking en kijkt er naar uit om de band met deze partner te versterken.

Axians Partner of the Year

Vanwege de aanhoudende pandemie is het belangrijker dan ooit dat bedrijven zich blijven ontwikkelen. Voor veel partners is dit een lastige opgave, laat staan tijdens een pandemie. Axians heeft laten zien dat het toch mogelijk is, door vier jaar op rij een ijzersterke performance neer te zetten en groei in zowel boekingen als software te realiseren. Naast deze fantastische cijfers heeft de partner op indrukwekkende wijze een transformatie doorgevoerd in zijn eigen businessmodel en een eigen Customer Experience practice ontwikkeld. Wij zijn ervan overtuigd dat Axians de komende jaren nog veel waarde zal gaan toevoegen aan onze gezamenlijk klanten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.