[yoast_breadcrumb]

Business Resiliency Programma

Update: Business Resiliency-programma geeft klanten financiële verlichting

Met het Business Resiliency-programma, dat tot 25 juli loopt, ondersteunt u klanten met flexibele betalingsmogelijkheden op het gehele Cisco-portfolio. Met nieuwe content en hulpmiddelen helpen wij u dit programma zo goed mogelijk te positioneren richting klanten.

Dankzij de flexibele betalingsopties van Cisco Capital kunnen klanten alsnog investeren in nieuwe Cisco-technologie, ook bij budgettaire uitdagingen. Dat biedt u als Partner meer mogelijkheden om de sales-cyclus te versnellen en u te onderscheiden.

U kunt de flexibele betalingsopties van Cisco Capital met de volgende voordelen positioneren richting klanten:

  • Klanten kunnen een complete oplossing aanschaffen, door bijvoorbeeld Cisco-hardware, Cisco Services en Partner Services te bundelen. Door de gunstige betaalmogelijkheden houden zij tegelijkertijd hun cashflow en liquiditeit onder controle;
  • Klanten hebben vitale oplossingen nodig om vanuit huis te kunnen werken, veiligheid te garanderen en veilig te heropenen. Het Business Resiliency-programma maakt het mogelijk om oplossingen aan te schaffen en de businesscontinuïteit te garanderen;
  • Klanten kunnen 95% van het aanschafbedrag uitstellen. Na 90 dagen betalen zij maandelijks 1%, tot het einde van 2020. Daarnaast zijn er lage rentes over hun gespreide betaling (tot 0%).

Zijn uw klanten op zoek naar financiële verlichting? Neem contact op met Cisco Capital om de passende oplossing te vinden.

In onderstaande PDF vindt u in één oogopslag alles over het Business Resiliency-programma voor Partners:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.