[yoast_breadcrumb]

Telindus eerste Cisco Support Services Partner

De Utrechtse netwerkleverancier Telindus, een dochteronderneming van het Belgische Proximus, is door Cisco benoemd tot Cisco Application Centric Infrastructure (ACI) Partner in Support Services (PSS). Telindus is in Noord-Europa de eerste organisatie met deze partnerstatus. Dit betekent dat de organisatie als eerste support services mag leveren op Cisco ACI-omgevingen.

Cisco ACI is een software defined networking oplossing, die het netwerkbeheer vereenvoudigt. Ook is het mogelijk om de uitrol van een netwerk automatisch te programmeren, waarmee onder andere de time-to-market om een server beschikbaar te stellen volgens de leverancier vele malen wordt verkort en het programmeerwerk van securityfilters overbodig wordt.

Telindus reageerde trots: ‘De accreditatie van Cisco onderstreept onze kennis en kunde om complexe omgevingen te migreren, onderhouden en continu te verbeteren. We zijn ontzettend trots dat wij als eerste organisatie in Noord-Europa deze status hebben behaald.’ Rob de Wildt, Directeur Services Sales Nederland bij Cisco: ‘De organisatie realiseert het complete proces van design tot beheer met eigen experts in iedere fase, waarbij hun specialistische technische kennis en ervaring worden omgezet in advies en support. Zo zijn klanten ervan verzekerd dat de beste oplossingen worden geïmplementeerd en maximaal rendement blijven opleveren voor de business.’

Bron: Channelweb.nl

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.