[yoast_breadcrumb]

Succesvolle ClubCisco Summit 2019

Een zomerse locatie in Bloemendaal, midden in de duinen, met prachtig weer. Dat is waar we aan denken, terugkijkend op de afgelopen ClubCisco Summit op 27 juni 2019. Met ruim 100 Cisco Partners stonden we deze dag stil bij de reis die we willen maken. Een reis waarin we samen transformeren.

Daan de Groot (Head of Partner Organization Cisco NL & Northern Europe) trapte af met een welkomstwoord waar het thema van de dag aan bod kwam: “Perform and Transform”.

De Distributeurs Comstor, Tech Data en Ingram Micro namen het stokje van Daan over en startten hun sessies. Beginnende met een introductie over wat zij Cisco Partners te bieden hebben. Vervolgens benadrukte Yen Chi Lai (Distributie Accountmanager bij Cisco NL) de verschillen tussen Distributeurs en de expertise die ieder te bieden heeft aan Cisco Partners.

De dag vervolgde met een interactieve panelsessie door Ashwin Kumar (Business Development Manager bij Cisco NL), samen met de Partners i4Projects en Sigmax ICT Specialisten. Zij deelden hun ervaringen die de transformatie, die zij al hebben doorgemaakt met Cisco, met zich mee heeft gebracht. Hierna was er ruimte voor interactie met het publiek, en daarmee gelegenheid voor Cisco Partners om vragen te stellen of eigen ervaringen te delen.

Tot slot sprak Nienke Gatsma over ClubCisco en wat het op dit moment te bieden heeft voor de Partners. Waar staat ClubCisco nu en waar willen we heen? Met dank aan de survey waaraan veel Partners hebben deelgenomen, blijkt onze gezamenlijke stip op de horizon: een sterke Partner Community.

Yen Chi Lai, de host gedurende de dag, sloot de summit af en opende daarmee de Cisco Beach Party. Een perfecte dag met stralend weer, afgesloten met een heerlijk ontspannen borrel laat ons voldaan achter. Uitkijkend naar onze volgende ontmoeting.

Graag tot ziens op de volgende ClubCisco Summit!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.