[yoast_breadcrumb]

Webex

Q4 Webex Sprint Campagne: zet Webex trials om in nieuwe aanmeldingen

De afgelopen tijd zijn wij samen met u bezig geweest om onze klanten massaal te helpen bij het veilig werken op afstand. Ook de komende tijd zullen veel van uw klanten nog thuiswerken. Blijf uw klanten ook de komende periode de beste ervaring bieden met Webex.  De focus van de Sprint Campagne ligt daarom op het omzetten van alle trials van Webex naar nieuwe Webex-aanmeldingen.

Dat kunt u in drie stappen bereiken:

  1. Compete: Bewijs uw klanten dat Webex de meest betrouwbare, kwalitatieve en veilige oplossing is om op afstand te werken. Cisco biedt u veel resources, zoals demo’s en casestudies, om dit aan uw klanten te laten zien;
  2. Convert: Het hebben van de juiste Collaboration tool staat in deze ongekende tijd bovenaan de lijst van organisaties. Laat uw klanten zien dat ze hun trial tegen gunstige voorwaarden kunnen omzetten in een abonnement, dankzij de financieringsopties van Cisco Capital;
  3. Growth: Laat uw klanten zien dat zij met aanvullende oplossingen van Cisco nog beter gebruik kunnen maken van Webex. De ervaring van werknemers hangt af van de kwaliteit van voice- en video-interactie, door gebruik te maken van de beste headsets en video endpoints. Bekijk aanvullende mogelijkheden voor klanten via de Product Matrix of Project Workplace.

Naast het converteren van bestaande trials van Webex, biedt de Webex Sprint Campagne ook mogelijkheden voor de lange termijn:

  1. Help klanten overstappen: sommige organisaties hebben momenteel niet de geschikte Collaboration tool aangeschaft. Laat daarom ook nieuwe klanten die de Webex trial aanvragen daarom zien dat Webex de beste oplossing is.
  2. Help klanten groeien: klanten die Webex hebben aangeschaft, hebben het gebruik zien toenemen en zien nieuwe manieren van gebruik. Laat hen zien dat daar ook andere Cisco-oplossingen op aansluiten, zoals Security-oplossingen als Duo, AnyConnect, AMP en Umbrella.
  3. Help klanten bij het vernieuwen van contracten: Webex is een terugkerend contract. Blijf uw klanten helpen om Webex zo succesvol mogelijk te gebruiken, zodat u het contract aan het einde van de termijn gemakkelijker kunt verlengen.

Het converteren van Webex-trials is een ongekende mogelijkheid om uw winst te vergroten. De Q4 Webex Sprint Campagne geeft u de tools en resources om de competitie aan te gaan, te converteren en te groeien.

Er volgt binnenkort meer informatie over deze campagne, waaronder campagne-materiaal op Marketing Velocity Central. Wij houden u hier op ClubCisco van op de hoogte. Voor nu vindt u alle informatie over de Q4 Webex Sprint in het Partner Playbook.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.