[yoast_breadcrumb]

Evaluatie- en trial-mogelijkheden bij Cisco Security: bent u al op de hoogte?

Bent u al op de hoogte van de verschillende evaluatie- en trial-mogelijkheden die Cisco Security op dit moment te bieden heeft? Hieronder vindt u een overzicht van de mogelijkheden waar u als Partner gebruik van kunt maken:

Next Generation Firewall Proof of Value-units

Bij Cisco in Amsterdam hebben wij inmiddels meerdere Proof of Value NGFW-units tot onze beschikking. U als partner kan deze units claimen voor opportunities. De werkwijze hiervan gaat als volgt:

  • De partner maakt een opportunity aan waarvoor de PoV-unit ingezet moet gaan worden (er moet dus een concrete opportunity zijn).
  • Naar aanleiding van de aangemaakte opportunity kan een PoV-unit worden aangevraagd voor twee weken.
  • De unit wordt vanuit Amsterdam naar de partner verzonden en kan gedurende twee weken worden ingezet bij de klant.
  • Nadat de PoV is afgerond dient de unit (bij voorkeur gereset) retour te worden verzonden aan het Cisco-kantoor te Amsterdam (of worden opgehaald).

Cisco heeft een behoorlijke hoeveelheid Firepower 2100 units tot haar beschikking waarmee PoV’s bij klanten kunnen worden uitgevoerd. PoV’s zijn over het algemeen een goed middel om de klant de toegevoegde waarde van de oplossing te laten zien. De meeste partners hebben een Firejumper in het security-team zitten die eventueel meer uitleg kan verzorgen over PoV’s met betrekking tot de Next Generation Firewall-oplossing.

Umbrella-evaluaties voor klanten

De meest eenvoudige manier om een Proof of Value te realiseren is middels een Umbrella-evaluatie. Een klant kan zelf eenvoudig een evaluatie aanvragen middels de onderstaande website:

Umbrella evaluatie aanvragen

Binnen enkele minuten kan een klant de Umbrella-evaluatie opzetten. Deze ontvangt vervolgens wekelijks een rapportage waarin inzicht wordt gegeven over alle security-zaken die betrekking hebben op de DNS-laag. Dit is een zeer eenvoudige methode om additionele funnel en opportunities te genereren.

Gratis Security Endpoint-testing

Voor onze Advanced Malware Protection-oplossing is het mogelijk om een trial van twee tot vier weken aan te bieden middels de onderstaande website. Dit is een zeer krachtige oplossing om duidelijk te maken aan klanten wat onze next generation endpoint protection inhoudt:

Gratis security endpoint testing

Security Online Visibility Assessment

Met deze assessment kunt u de klant inzicht geven in de risico’s die zich in het netwerk bevinden. Het betreft een tweeweekse Stealthwatch Visibility Assessment zonder kosten. De voordelen van deze assessment zijn:

  • Eenvoudig op te zetten
  • Identificeert blindspots in een netwerk (waarmee de klant inzicht krijgt waar hij mogelijk kwetsbaar is voor een potentiële aanval).
  • Rapportage is mogelijk waarmee de klant zijn security-posture kan verbeteren.

Meer informatie over deze Online Visibility Assessments kunt u vinden op de volgende pagina:

Online Visibility Assessments

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.