Na een geslaagd pilot-project stelt Cisco Enterprise Agreement 3.0 (EA) open voor alle gekwalificeerde Partners, om uw marktkansen te vergroten.

Wat is EA?

Enterprise Agreement versimpelt en centraliseert licentiebeheer voor eindklanten. 65% van de IT-professionals vindt hun IT-omgeving te complex. Een belangrijke reden hiervoor is de grote verscheidenheid aan software-licenties. Met Cisco EA is het voor klanten makkelijker om licenties te beheren, aan te schaffen en te vernieuwen. Ze voegen licenties samen in één contract met één vernieuwingsdatum. EA is gemakkelijk uit te breiden en aan te passen als behoeften veranderen.

Wat is EA 3.0?

Partners hadden tijdens de pilot een belangrijke rol in het vormgeven van de EA. Cisco blijft met partners en klanten werken aan verbetering. Binnenkort komen in EA 3.0 deze drie onderdelen beschikbaar:

  • Switching Essentials: klik hier voor de details.
  • Hybrid Work, zeven licenties voor de prijs van drie. Lees meer.
  • Het platform voor customer business outcomes & cross-architecture (inclusief Meraki).

Hoe schrijf ik me in voor EA 3.0?

Cisco vraagt partners die EA 3.0 willen aanbieden aan hun klanten, om zich in te schrijven via de Partner Program Enrollment (PPE)-tool. Partners beschikken bij voorkeur over de customer experience specialisatie. De standaard partnervoorwaarden gelden, voor een jaar.

In de EA 3.0 inschrijfgids kiezen partners de optie die de breedste portfoliodekking biedt. Het is nu ook mogelijk om in te schrijven op split porfolio niveau, dus bijvoorbeeld alleen DNA en Meraki.

Cisco raadt partners en distributeurs sterk aan om de EA 3.0 Black Belt training te volgen.

Partners die zelf niet gecertificeerd zijn adviseren wij contact op te nemen met hun Cisco Distributeur of Cisco Partner Account manager voor het uitwerken van de mogelijkheden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.