Cisco en Amazon Web Services (AWS) werken nauw samen in de EMEA-regio, waartoe Europa natuurlijk ook behoort. Recent verscheen er een Engelstalig Cisco-blog waarin die succesvolle samenwerking belicht wordt. We vatten de hoofdpunten voor u samen, aan de hand van twee fraaie bekroningen.

 

AWS is Cisco’s belangrijkste Co-Sell Partner van 2023…

De award voor Cisco Co-sell Partner of the Year ging het afgelopen jaar naar AWS. Vanwaar de bekroning? Omdat AWS zich inzet om een klantervaring van het hoogste niveau neer te zetten en daarvoor nauw samenwerkt met Cisco, als was er sprake van één team.

 

…en Cisco is AWS Global ISV Partner of the Year van 2023

In dezelfde maand reikte AWS een award uit aan Cisco: die van ISV Partner of the Year (‘Independent Software Vendor’). Amazon vertrouwt op Cisco’s gehele portfolio: van security tot observability, en van networking tot collaboration.

 

Samen aan financieel succes werken

Cisco en AWS geloven in ‘greater together’, of op zijn Nederlands: samen sta je sterk. De nabije toekomst is volgens deze partijen agile, datagedreven en natuurlijk secure. Om dat mogelijk te maken, zal het partnerschap uiteraard voortgezet worden in 2024.

 

Meer weten?

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.