[yoast_breadcrumb]

David Meads nieuwe Vicepresident EMEAR Partner Organisatition

David Meads zal vanaf 29 juli de EMEAR Partner Organisation gaan leiden. Onze Senior Vice President Wendy Mars licht deze keuze toe:

“Ik beschouw dit als één van de belangrijkste vacatures die ik heb moeten invullen. Onze Partners zijn namelijk cruciaal voor ons succes. David is iemand die, door zijn werkzaamheden bij één van onze grootste Gold Partners, beide kanten van de medaille begrijpt. Zowel de Partner-kant als de Cisco-kant.

Tot voor kort had David de leiding over Cisco’s Middle East en Africa business. Onder zijn leiding heeft de business afgelopen jaar een goede groei laten zien. David brengt veel sterke kanten met zich mee in deze rol. Hij heeft verregaande kennis van Cisco, de business en de kansen. Bovendien heeft hij ervaring in de gehele EMEAR-regio. Hij legt de nadruk op sterke relaties en ontwikkelt een positieve cultuur in de teams die hij leidt. En het allerbelangrijkste: hij biedt een sterke en gerespecteerde stem voor de Partners. Ik ben benieuwd waar we samen heen gaan!”

Natuurlijk willen we bij Cisco Nederland David feliciteren met deze meer dan terechte benoeming! We zijn ervan overtuigd dat hij u en de overige Partners naar tevredenheid zal vertegenwoordigen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.