[yoast_breadcrumb]

Cisco Capital

Cisco ondersteunt u als Partner met nieuw Business Resiliency Programma

Met het nieuwe Business Resiliency Programma wil Cisco u en uw klanten zo goed mogelijk ondersteunen in dit onzekere landschap. Dit programma van Cisco Capital helpt bij de huidige financiële uitdagingen van organisatie. Het geeft ondernemingen toegang tot oplossingen om hun business productief en veilig draaiende te houden.

Het is momenteel een grote onzekerheid van Partners en klanten om de cashflow op peil te houden. Met het Business Resiliency Programma van $2.5 miljard introduceert Cisco Capital onder meer een uitstel van betaling voor nieuwe producten en oplossingen. Dat betekent dat 95 procent van het aanschafbedrag pas in 2021 voldaan hoeft te worden.

Op die manier kunnen uw klanten hun business beschermen en de huidige cashflow vergroten. Vanaf januari 2021 wordt een maandelijkse betaling gevraagd. Deze betaling is gebaseerd op het totale gefinancierde bedrag en de resterende termijn van de financiering. Het Business Resiliency Programma geldt voor alle Cisco-oplossingen: hardware, software en vijf procent van de diensten die Partners leveren (zoals installatie).

Met dit programma kunt u uw klanten verder ondersteunen, zonder dat dat ten koste gaat van uw eigen financiële situatie. Het versnelt de sales-cyclus en geeft klanten een betalingsoptie om hun cashflow beter te beheren.

Aanvullende ondersteuning met Cisco Refresh

Cisco ondersteunt u en uw klanten verder met Cisco Refresh. Dit remanufactured portfolio biedt een breed scala aan producten waar klanten snel en gemakkelijk gebruik van kunnen maken. Cisco biedt hierbij dezelfde garantie en ondersteuning als bij nieuwe producten. Ook op deze oplossingen is het Business Resiliency Programma van toepassing. Cisco Refresh is een goed en betrouwbaar alternatief als men geen compleet nieuwe producten kan aanschaffen.

Het Business Resiliency Programma is onderdeel van Cisco’s overall commitment om Partners, klanten en de maatschappij bij te staan in de COVID-19-pandemie. Cisco investeerde al 225 miljoen euro in technologische en financiële ondersteuning aan non-profits, eerstehulpdiensten en regeringen.

Het volledige, officiële persbericht vindt u hieronder, naast meer informatie over het Business Resiliency Programma.

Cisco Chairman en CEO Chuck Robbins schreef een blog over de financiële en technologische steun die Cisco biedt aan Partners, klanten en de maatschappij. Oliver Tuszik, SVP Gobal Partner Organization, ging verder in op het Business Resiliency Programma. Lees beide blogs hieronder.

In onderstaand artikel vindt u een handig overzicht van alle huidige COVID-19 klantaanbiedingen, nieuws en resources. U vindt deze oplossingen hieronder.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.