[yoast_breadcrumb]

Cisco Live!

Cisco Live! 2020 – Volg hier de live broadcast

Cisco Live! vindt van 27 januari tot 31 januari 2020 plaats in Barcelona. Kunt u niet fysiek bij het event aanwezig zijn? Via de Cisco Live! broadcast hoeft u niets te missen van het event.

Leren, connecten, ontdekken én plezier maken? Cisco Live! heeft het allemaal. De wereldberoemde, jaarlijkse klant- en Partnerconferentie is erop gericht om u te inspireren, uw creativiteit aan te wakkeren en praktische tips aan te reiken. Bedoeld om een goede basis te leggen voor uw digitale toekomst. Tijdens Cisco Live! leert u nieuwe dingen, wordt u geïnspireerd en bouwt u de brug waar u naartoe wilt.

Ook al bent u misschien niet fysiek aanwezig bij het Cisco Live! event, toch hoeft u niets te missen! Wilt u het event ook live volgen? Kies uit de onderstaande mogelijkheden:

  • Livestream

Bent u dit jaar niet bij Cisco Live! in Barcelona? Klik hieronder om de livestream te bekijken, er is hiervoor geen login vereist.

  • Social media

Volg Cisco Live! Ook via onze sociale mediakanalen. De Opening Keynote, Guest Keynote en Innovation Talk worden hier ook live uitgezonden.

  • Agenda

Bent u benieuwd naar welke interessante onderwerpen er wanneer aan bod komen tijdens het Cisco Live! event? Klik op de onderstaande button om de agenda van het event te openen. Heel veel plezier bij het volgen van Cisco Live!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.