[yoast_breadcrumb]

WAN

Cisco-klantcase: Geavanceerde technologie bij Tabor College

Het Tabor College bestaat uit drie middelbare scholen in Nederland. Onlangs stond de school voor een technologisch vraagstuk. Om deze reden en het verlangen om hedendaagse technologie toe te passen binnen het schoolsysteem, besloot Tabor samen te werken met Cisco. Het bleek een succesvolle samenwerking.

Uitdagingen

De technologische uitdaging van het Tabor College bestond onder andere uit verouderde hardware, budgettaire beperkingen en ouderwetse desktops.

Tabor heeft een sterke visie naar de toekomst met hoge eisen voor de IT-omgeving. Wij willen onze eindgebruikers het allerbeste netwerk bieden. Ons netwerk kan zonder problemen meer dan 10.000 apparaten ondersteunen en enkel in een uitzonderlijke situatie, als er zich een issue voordoet, is er niemand die dit merkt.”- Raymond van den Berg, Hoofd IT, Tabor College

Oplossing

Door middel van verschillende initiatieven bood Cisco een veelzijdige oplossing: een gedetailleerde roadmap naar de toekomst én middelen om die toekomst te betreden. Zo zorgt Cisco ervoor dat de infrastructuur van het Tabor College in de komende jaren schaalbaar blijft.

Met dank aan Cisco, is ons redundante 20 Gb LAN/WAN-netwerk klaar voor vandaag, maar ook voor de technologie van morgen.” – van den Berg

Resultaten

  • Een probleemloze integratie tussen Cisco en Apple.
  • Een infrastructuur die 99,9% van de verstoringen opvangt (zonder dat de eindgebruiker hier iets van merkt).

En er zijn nog méér positieve resultaten voor het Tabor College!

Details

Benieuwd naar de details van de uitdaging én de oplossing voor het Tabor College? Klik op de onderstaande button om de volledige klant case in te zien.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.