[yoast_breadcrumb]

ClubCisco Champions

Update: Bent u een echte (Club)Cisco Champion?

Cisco kan niet zonder u als Partner en wij hechten veel belang aan onze samenwerking. Omdat een goede relatie met u zo belangrijk voor ons is, zetten wij u graag in het zonnetje. Daarom kondigden wij in februari het ClubCisco Champions-programma aan. In dit artikel geven wij u een update over dit programma, dat Cisco Nederland in het nieuwe fiscale jaar (FY21) lanceert. Met het ClubCisco Champions-programma willen wij u belonen voor uw loyaliteit en commitment.

De beloningen van het ClubCisco Champions-programma

Met het ClubCisco Champions-programma zetten we onze meest loyale ambassadeurs in de schijnwerpers. Als u benoemd wordt tot ClubCisco Champion, geniet u van deze speciale behandeling:

  • Een VIP-treatment, bijvoorbeeld tijdens Partner-events (denk aan een exclusieve zitplaats, een VIP-badge, een meet & greet, een kijkje achter de schermen of leuke giveaways);
  • Gratis toegang tot leuke sociale activiteiten;
  • De mogelijkheid om een ClubCisco-award te winnen tijdens de jaarlijkse Partner Awards (op Partner- én individueel niveau);
  • Kans op een plek in de Champions Advisory Board: wat wilt u graag zien bij Cisco en ClubCisco?
  • Een eigen plek op de ClubCisco-website en app.

Zo wordt u een ClubCisco Champion

Wilt u een ClubCisco Champion worden? U kunt vanuit Cisco of één van de Distributeurs als Champion worden genomineerd. Overtuig uw Cisco-contactpersoon en laat zien dat u een échte Champion bent.

Een ClubCisco Champion kan veel verschillende kenmerken hebben. Een Champion voldoet aan tenminste twee van de volgende kenmerken:

  • Buitengewone kennis van Cisco (bijvoorbeeld van de mensen, processen en proposities);
  • Cisco-ambassadeur (onder andere main contact voor Cisco, uitstekend teamwork met Cisco en gepassioneerd over Cisco);
  • Actief ClubCisco-lid (bijvoorbeeld op sociale media, in vlogs en interacties op de website en app).

Ook certificeringen, aanwezigheid bij events en social sharing dragen hieraan bij.

Meer informatie

Het programma zal naar verwachting in het volgende fiscale jaar (FY21) van start gaan. Wij zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen en het verzamelen van nominaties. Houd ClubCisco in de gaten voor meer informatie over het ClubCisco Champions-programma.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met Nienke Gatsma via onderstaande button. Wij hopen u graag te verwelkomen als (Club)Cisco Champion!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.