Security

Met Cisco Umbrella biedt u klanten de meeste betrouwbare oplossing om de IT-omgeving te beveiligen, zo bevestigt een recente test van AV-TEST. Volgens deze onafhankelijke organisatie, die security-software test, is Umbrella de meest efficiënte beveiliging voor werken op afstand.

Nu veel werknemers thuiswerken is het voor bedrijven moeilijker om gebruikers, apparaten, applicaties en gegevens te beveiligen. Het ‘nieuwe normaal’ vergroot het belang van de overstap naar een beveiligingsmodel in de cloud. De cloud-native beveiligingsservice van Cisco Umbrella vereenvoudigt de beveiliging van internet toegang en het gebruik van cloud-toepassingen op afstand.

Umbrella verenigt de beveiliging van de DNS-laag, secure web gateway, firewall en CASB-functionaliteit (Cloud Access Security Broker). Door de dienst te integreren met Cisco AnyConnect krijgen uw klanten VPN-toegang tot het netwerk. Zo kunnen medewerkers vanaf elk apparaat, op elk moment en op elke locatie veilig werken.

Lees het volledige testrapport van AV-TEST hieronder en ontdek waarom Cisco Umbrella de meest efficiënte beveiligingsoplossing voor uw klanten is!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.