Blijf op de hoogte van de thema’s over Cisco DVN (Digitale Versnelling Nederland) met onderstaande podcasts. DVN is een Cisco-programma om de digitalisering van de Nederlandse economie en maatschappij te stimuleren. In deze podcasts neemt Cisco u mee in ontwikkelingen, gevaren en kansen van digitalisering: om Nederland duurzaam digitaal verder te helpen. Beluister de podcasts via Soundcloud, Spotify of iTunes.

DVN Podcast met Henrik Blokhuis

Hendrik Blokhuis, Director Country Digitization, gaat in op de huidige digitale stand van ons land. We komen uit een periode van automatiseren, en gaan nu digitaliseren.

DVN Podcast met Edwin Prinsen

Edwin Prinsen, Managing Director Cisco NL, verkent de toekomst van de digitale versnelling. Waar staan we nu en waar gaan we naartoe?

Cisco DVN Podcast met Jan Roggeveen

Jan Roggeveen, Country Lead Collaboration Cisco NL, gaat in op digitaal samenwerken. Dat is actueler dan ooit met de lockdowns, waarin organisaties gemerkt hebben dat thuiswerken vrij gemakkelijk mogelijk is.

Podcast Education Networking Academy

Hoe blijft Nederland digitaal in de top? Nederland behoort in de top drie digitale landen van Europa, maar schijn bedriegt.

Cyber-aanvallen: de verschillen en gevaren

Een podcast over cyber-security. Hoe bang moeten organisaties zijn voor cyber-crime en hoe kunnen zij zich hier tegen wapenen?

Blijf op de hoogte van nieuwe podcasts door de playlists te volgen of onderstaande RSS-feed te bookmarken.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.