Cisco maakte dinsdag 27 oktober in een virtueel event bekend welke Nederlandse Partners de 16 Awards hebben gewonnen voor de samenwerking met hun klanten en Cisco Nederland in boekjaar 2020. Avit is uitgeroepen tot Partner of the Year. Verder mocht Comstor de titel Distributor of the Year in ontvangst nemen. Van harte gefeliciteerd!

Joheco Automatisering is de ClubCisco Partner of the Year. Deze unieke Award kwam dit jaar voor het eerst aan bod en wordt in geen enkel ander land uitgereikt. Het is onderdeel van het ClubCisco Champions programma, waarmee de meest loyale Cisco-ambassadeurs in het zonnetje worden gezet. Denk aan iemand die Cisco een warm hart toedraagt, bepaalde certificeringen heeft behaald, met wie goed teamwork is of iemand die heel actief is op onze ClubCisco community. Dit programma wordt binnenkort gelanceerd.

Voor het leveren van Cisco’s technologie en de dienstverlening aan klanten is goede samenwerking met Partners doorslaggevend. Ieder jaar reikt Cisco in Nederland Awards uit aan Partners die een grote groei hebben gerealiseerd op bepaalde gebieden, of die zich op een andere manier hebben weten te onderscheiden.

Alle winnaars van de Cisco Partner Awards 2020:

  1. Technology Excellence Collaboration: BIS
  2. Technology Excellence Data Center: Metis
  3. Technology Excellence Enterprise Networks & Cloud: Axians
  4. Technology Excellence Security: Telindus
  5. SMB Partner of the Year: SLTN
  6. Customer Experience Partner of the Year: Avit
  7. Commercial Partner of the Year: Motiv
  8. Public Sector Partner of the Year: Conscia
  9. Enterprise Partner of the Year: NTT
  10. Managed Services Partner of the Year: KPN
  11. Distributor of the Year: Comstor
  12. ClubCisco Partner of the Year: Joheco
  13. Marketing Partner of the Year: Axians
  14. Software Partner of the Year: NTT
  15. Transformation/Innovation Partner of the Year: Telindus
  16. NL Partner of the Year: Avit

 

“Het afgelopen boekjaar hebben onze partners wederom een onmisbare bijdrage geleverd aan het succes van Cisco Nederland. Ook ditmaal was het thema Perform and Transform. Vanwege de wereldwijde pandemie was het belangrijker dan ooit om deze lijn door te trekken”, aldus Daan de Groot, Head of Partner Organization Netherlands. “Samen met onze partners moeten we daarom blijven transformeren, zodat we nieuwe markten kunnen aanboren, nieuwe oplossingen ontwikkelen en nieuwe businessmodellen tot stand brengen. Dit alles in het belang van onze klanten, die onze hulp door de snelle en ingrijpende veranderingen rond digitalisering hard nodig hebben. We bedanken onze partners ook dit jaar weer voor hun fantastische prestaties en het vertrouwen in Cisco.”

Avit Partner of the Year

Als één van de “jongste” Gold partijen binnen Cisco Nederland laat Avit al jaren zien over meer dan up-to-date kennis te beschikken van Cisco. Dat transformeren en presteren hand in hand kan gaan heeft Avit het afgelopen jaar bewezen, de groei die zij wederom hebben laten zien, ging gepaard met innovatie in de juist voor Cisco strategische gebieden: Software development, integratie, het ontwikkelen van services en het certificeren op het gebied van Customer Experience, heeft Avit gebracht tot een waar voorbeeld van een Cisco partner die succesvol is met het positioneren van bedrijfsresultaten. Wij zijn ervan overtuigd dat Avit ook de komende jaren nog veel waarde zal gaan toevoegen aan onze gezamenlijk klanten.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.