De toename van versleuteld dataverkeer maakt meer privacy en beveiliging mogelijk, maar het wordt ook gebruikt om kwaadwillende activiteiten te verbergen. Meer dan 70% van de malware-campagnes in 2020 bevat een vorm van decryptie. Met Encrypted Traffic Analytics helpt u klanten zich hier tegen te beschermen.

Encrypted Traffic Analytics controleert dataverkeer zonder het te decrypten. Kwaadwillende activiteiten worden met geavanceerde analyses opgespoord in het versleutelde verkeer. De integriteit en privacy van het versleutelde verkeer blijft behouden: decryptie is immers geen vereiste.

Miercom, een test- en certificatiecentrum voor technologie, onderzocht de werking en prestaties van Encrypted Traffic Analytics. Daaruit bleek dat deze oplossing dreigingen 36% sneller detecteert dan netwerken zonder Encrypted Traffic Analytics. 100% van de dreigingen werden binnen drie uur gevonden. Deze snellere en complete detectie geeft klanten dus optimale bescherming tegen aanvallen.

Dit zijn de Encrypted Traffic Analytics-oplossingen die u kunt aanbieden:

  • Enterprise switches: Cisco® Catalyst® 9000 switching platform
  • Branch routers: Cisco ASR 1000 Series, 4000 Series ISRs, 1000 Series Routers, Cloud Services Router 1000V en Integrated Services Virtual Router
  • Wireless controllers: Cisco® Catalyst® 9800 Series
  • Network visibility and security analytics: Cisco Stealthwatch®

Meer weten?

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.