[yoast_breadcrumb]

Cisco Live!

Cisco Live! US 2020: De highlights

Cisco Live! vond plaats op afgelopen 16 en 17 juni, dit jaar als virtueel event. Hieronder vindt u een overzicht van alle belangrijke aankondigingen die tijdens het evenement gedaan zijn. Door nieuwe en verbeterde oplossingen in Networking, Security en Collaboration kunt u uw klanten nu nog beter van dienst zijn en meer omzet genereren.

Verbeterde netwerkoplossingen

Om de bedrijfsvoering en netwerkactiviteiten te optimaliseren, zijn nieuwe intent-based netwerkoplossingen aangekondigd. Ontwikkel de netwerken van uw klanten op het gebied van stabiliteit, productiviteit en veiligheid. Cisco DNA Center en Cisco DNA Spaces bieden klanten meer inzicht in IoT endpoints. Cisco SD-WAN is geïntegreerd met Cisco Umbrella en helpt klanten door te groeien naar een SASE-architectuur (Secure Access Service Edge).

Wereldwijde beschikbaarheid Cisco SecureX

Cisco SecureX is vanaf 30 juni wereldwijd beschikbaar. Het cloud-native beveiligingsplatform wordt meegeleverd met alle Cisco Security-producten. SecureX vereenvoudigt en automatiseert de beveiliging van uw klanten.

Verbeteringen in Cisco Webex

Ook voor Cisco Webex zijn uitbreidingen aangekondigd. De wereldwijde capaciteit wordt uitgebreid en de beveiligingsmogelijkheden worden verbeterd. Door de inzichten van de Webex Control Hub helpt u klanten met het beheer van het grote aantal thuiswerkers en hun terugkeer naar kantoor.

Tijdens Cisco Live! werden er diverse waardevolle keynote-sessies en lezingen gegeven, onder andere door Cisco-executives en industrie experts. Zo gaven sociale entrepreneurs inspiratie-sessies en waren er technische sessies voor IT-medewerkers. Heeft u Cisco Live! gemist of wilt u sessie(s) terugkijken? Dan kunt u terecht in de on-demand-library:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.