[yoast_breadcrumb]

Meraki

Meraki Remote Workforce Security promotie

Ook in deze moeilijke periode stelt Cisco haar Partners in staat om hun klanten de beste IT-oplossingen te bieden. Wij introduceren daarom kortingen op ons gehele Meraki Security-portfolio (MX en MI). Daarmee kunt u voorzien in de behoefte van klanten: op een veilige manier op afstand werken.

De voordelen van Meraki voor de virtuele werkplek:

  • Met Meraki kunnen thuiswerkers snel verbinding maken met bedrijfsmiddelen en hebben ze toegang tot VoIP-telefonie;
  • Meraki is een ‘Plug and Play’-ervaring. Medewerkers hoeven de hardware alleen uit de doos te halen en aan te sluiten. Het IT-team kan het netwerk volledig zien en op afstand diagnoses stellen en problemen oplossen.

De voorwaarden van de Meraki Remote Workforce Security promotie

Om gebruik te maken van de speciale prijsstelling maakt u de deal aan op CCW. Vervolgens selecteert u handmatig de ‘Meraki Remote Workforce’-promotie en voegt u de producten toe die in aanmerking komen voor de BoM. De promotie wordt dan automatisch goedgekeurd.

Voor meer informatie over de aanbieding, of voor het inplannen van een demo van deze oplossing, kunt u contact opnemen met uw Meraki-contactpersoon. U vindt hun contactgegevens op merakipartners.com onder ‘Find My Rep’.

Verwijs uw klanten naar deze on-demand webinar voor meer informatie rond de oplossingen van Cisco Meraki voor de virtuele werkplek: Mobilize Your Workforce. Vergeet niet uw unieke doorverwijscode toe te voegen aan de link om uw leads op te kunnen volgen op merakipartners.com, onder het tabblad ‘Lead Gen’.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.