[yoast_breadcrumb]

Webex

Cisco Partner support in deze onzekere periode

De bedrijfscontinuïteit van u en uw klanten heeft in deze tijden de hoogste prioriteit voor Cisco.

Wat doen we voor u als Cisco Partner en wat kunt u verwachten de komende periode?

Alle tools die u aan uw klanten kunt aanbieden en alle relevante informatie rondom deze situatie, zijn voor u samengevoegd op één pagina. Hier vindt u onder andere informatie over:

  • Webex-aanbiedingen die uw klanten helpen thuis te kunnen werken;
  • Gratis licenties voor drie van Cisco’s belangrijkste beveiligingstechnologieën: Cisco Umbrella, Duo en AnyConnect;
  • Een Cloud contactcenter voor 90 dagen met externe agents en een gratis openbaar telefoonnetwerk, om alle vragen vanuit uw klanten zo snel mogelijk te kunnen beantwoorden;
  • Een tijdelijke licentie van maximaal 90 dagen op het Cisco Unified Communications Manager (UCM)-systeem (inclusief de mogelijkheid tot verlenging);
  • Cisco Computing, dat prioriteit geeft aan de verzending van VDI-bundels om storingen te beperken en uw werknemers in staat stellen verbonden te blijven, waar ze ook zijn;
  • Cisco Webex als tool voor e-learning, om klaslokalen met elkaar te verbinden en docenten de mogelijkheid te bieden met studenten te overleggen.

Daarnaast vindt u hier allerlei best practices van Cisco IT om bedrijfscontinuïteit mogelijk te maken. Zo kunt u op deze pagina een breed aanbod aan relevante webinars vinden, bijvoorbeeld over het veilig implementeren van VPN. Ook is er een FAQ aanwezig die antwoorden biedt op al uw vragen.

Bovendien blijft u middels deze pagina op de hoogte van de laatste ontwikkelingen rondom deze situatie en het proactieve plan van Cisco.

Wat betekent dit voor u als Partner?

Wat kunt u de komende periode vanuit Cisco verwachten? Bekijk voor een update m.b.t. events, Webex, inventaris en supply chain de blog van Oliver Tuszik, onze SVP Partner Organization. “Navigating Uncharted Waters for Cisco Partners”.

Weten hoe u uw klanten zo goed mogelijk kunt ondersteunen tijdens deze periode? Open het onderstaande nieuwsartikel.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.