[yoast_breadcrumb]

MKB

Gemakkelijk meer winst met Security

Ondernemingen in het MKB hebben net zo goed bescherming nodig als iedere andere onderneming. Daarom is er een grote mogelijkheid voor u om nog meer winst te maken door het verkopen van Security.

Upsell Duo Multifactor-authenticatie voor VPN-klanten van AnyConnect, Umbrella Cloud Security voor MKB-klanten van Meraki MR. Genereer conversies met demo’s en proefversies. Zo laat u MKB-klanten zien hoe eenvoudig Security kan zijn met Cisco. In dit artikel vindt u alle hulpmiddelen die u daarvoor nodig heeft.

Small Business webinars

Tijdens deze webinars worden de nieuwste technologieën specifiek voor dit marktsegment behandeld. Ook worden er inzichten over trends gedeeld door onze experts. Alle webinars worden gegeven in het Engels.

  • On-demand webinar: Meraki & Umbrella – een prima match in de cloud
    Bescherm uw gebruikers binnen enkele minuten door Cisco Meraki te integreren met Umbrella DNS. Klik op de onderstaande button om de on-demand webinar te bekijken of meer informatie te vinden over de integratie van Meraki en Umbrella. Via deze link vraagt u ook eenvoudig een gratis Meraki of Umbrella trial aan.
  • On-demand webinar: beveilig uw Anyconnect VPN met DUO MFA
    Ontdek waarom DUO de gemakkelijkste MFA-oplossing is om uw VPN te beschermen. Klik op de onderstaande button om de on-demand webinar te bekijken. Hier vindt u bovendien meer informatie over de integratie van DUO en Anyconnect VPN en kunt u een gratis trial aanvragen.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.