[yoast_breadcrumb]

Webex

Cisco-klantcase: Klaslokaal van de toekomst beschikbaar voor ROC ter AA

ROC ter AA is een beroepsopleidings-instituut. Met 200 personeelsleden runt de instelling ieder jaar 4.000 studenten van 16 tot 35 jaar.

Uitdaging

Voor ROC ter AA ligt de uitdaging in de huidige maatschappelijke ontwikkelingen. Zo is het voor studenten moeilijker om zich te concentreren op één onderwerp en wanneer een les langer dan 30 minuten duurt, raken de leerlingen minder gemotiveerd. Scholieren nemen bovendien op een andere manier informatie op: letters worden liever vervangen door visuele content.

Daarnaast beperken de technologische media binnen het ROC ter AA zich enkel tot e-mail en LMS.

Oplossing

Met behulp van de Collaboration technologieën van Cisco, waaronder Webex Meetings, Webex Teams, Webex Board en Cisco Networking Academy, is de studenttevredenheid gestegen van 70% naar 90%.

Met dank aan Cisco Webex is de studenttevredenheid gestegen. Mijn studenten maken al gebruik van Twitter, Instagram, Whatsapp en Discord om te communiceren met elkaar. Dit is hoe zij met elkaar in contact staan vandaag de dag. Met Cisco Webex Teams leer ik hoe ze het best gebruik kunnen maken van soortgelijke oplossingen in een educatieve omgeving en op een professionele manier. ” – Peter Bessems, leraar, ROC Ter AA

Resultaten

  • Webex Teams zorgt voor snelle communicatie.
  • Studenten krijgen feedback op gedeelde documenten van hun eigen peer group.
  • Het verzenden van documenten en afbeeldingen is niet beperkt door bestandsgrootte.

Details

Meer weten over de uitdagingen voor de ROC ter AA én de oplossingen die Cisco bood? Klik op onderstaande button om de volledige klantcase in te zien.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.