[yoast_breadcrumb]

Cisco Capital

Cisco-klantcase: Een enorme snelheidsverbetering voor Missing Piece

Virtuele desktops, hosted applicaties, netwerken en andere Services? Missing Piece is hiervan de leverancier voor meer dan 300 klanten in Nederland. Het is een Managed Service Provider met een team van 35 medewerkers. Als team dragen ze zorg voor alle verzoeken vanuit klanten, het up-to-date houden van de infrastructuur en software én het aanleveren van nieuwe services.

Uitdagingen

Om alle kerntaken van Missing Piece te blijven uitvoeren én te kunnen blijven groeien, is het voor Missing Piece essentieel om hun organisatie schaalbaar te maken. En omdat Missing Piece ieder jaar uitbreidt met 40 procent, is verdere groei ‘onvermijdelijk’. Een oplossing is dus niet alleen gewenst, maar ook noodzakelijk.

Oplossing

Met behulp van de technologieën van Cisco heeft Missing Piece een enorme snelheidsverbetering kunnen maken. Mede mogelijk gemaakt door de software van Cisco, waaronder Cisco Hyperflex, Cisco AMP for Endpoints en Cisco Capital.

We houden van de schaalbaarheid van Cisco UCS. Het is daarnaast extreem simpel om nieuwe servers te configureren en kunnen we compute of storage onafhankelijk van elkaar toevoegen om aan de eisen van de klanten te voldoen. Bij andere HCI oplossingen word je namelijk verplicht om zowel compute als storage toe te voegen. Vergeleken met onze oude omgeving, zien we een snelheidsverbetering van 40% tot 90%. Dit komt voornamelijk door de snellere CPUs, maar ook de all-flash storage, NVMe cache en de manier waarop data wordt gemanaged in Cisco Hyperflex.” – Wouter Hindriks, Technical Team Lead, Missing Piece

Resultaten

  • Tot 90% verbeterde desktop- en applicatiefunctionaliteit.
  • Vereenvoudigde en snellere installaties en upgrades.

Details

Meer weten over de uitdagingen én de oplossing(en) voor Missing Piece? Klik op onderstaande button om de volledige klantcasus in te zien.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.