[yoast_breadcrumb]

Summit

De Partner Summit van dit jaar zit er weer op. Een belangrijk event voor Partners om kennis op te doen over belangrijke strategieën en aandachtsgebieden voor het komende jaar.

Deze 24ste editie van de Partner Summit vond plaats van 4 tot 6 november in Las Vegas. We kijken terug op een succesvol evenement waar Partners met veel energie en enthousiasme aan hebben bijgedragen. Samen met meer dan 3.200 Partners uit meer dan 80 landen over de hele wereld en 12.000 Partners die virtueel aanwezig waren, hebben we gezamenlijk deze Partner Summit tot een mooi event gemaakt. Wij willen u daarom graag bedanken voor uw inzet!

Terugblik

“Partners hebben altijd centraal gestaan in onze bedrijfsstrategie. Ze zijn de kern van wie we als bedrijf zijn”, vertelde Chuck Robbins, voorzitter en CEO van Cisco. “Onze Partners brengen divers talent en expertise naar onze gezamenlijke klanten. Ik ben ervan overtuigd dat we samen de kansen die ons te wachten staan, zullen benutten. We zullen samen de best mogelijke oplossingen en klantervaring leveren en zo echte impact hebben op de wereld om ons heen.”

Tijdens deze Partner Summit lag de focus onder andere op customer experience (klantervaring). Ook zijn er investeringen aangekondigd die Partners helpen meer winst te maken en zo te groeien. Het evenement werd gekenmerkt door veel goede discussies met Partners en een overvloed aan inspirerende sessies rondom ’transformatie’ en nieuwe productintroducties.

Zo werden ook innovaties rondom security, networking en collaboration-software gepresenteerd. Als onderdeel daarvan werd de ‘Global problem solver: Partner Challenge’ aangekondigd; een nieuwe manier van samenwerken. Tevens werd een hernieuwde focus op de MKB-business gepresenteerd.

Door deze nieuwe innovaties en investeringen probeert Cisco haar partners te helpen zich te onderscheiden van concurrenten en bij het creëren van toegevoegde waarde.

Opnames

Sommigen van u hebben wellicht de Partner Summit volledig gevolgd, maar hebben nog inhoudelijke vragen. Anderen hebben de Partner Summit niet gevolgd, maar zijn toch benieuwd naar de onderwerpen die zijn behandeld. Voor beiden zijn de sessies online beschikbaar. Klik op onderstaande button om de opnames te bekijken.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.