[yoast_breadcrumb]

MKB

IT-oplossingen voor MKB-bedrijven

Het MKB-segment groeit rap. Zelfs twee keer zo snel als het segment van grote ondernemingen. Met behulp van superieure en betaalbare IT-producten van Cisco kunnen MKB-ondernemingen optimaal presteren in deze groeiende markt.

Beveiligd, betrouwbaar, betaalbaar

Het MKB-aanbod van Cisco is enorm. Investeringen in marketing gericht op MKB-klanten hebben bovendien geleid tot meer leads. Met behulp van trainingen, verkoopincentives, ondersteunende tools/programma’s en marketingondersteuningen helpen we maximale winst te genereren en klanten optimaal van dienst te zijn op een veilige, betrouwbare en betaalbare manier.

Krachtige IT-oplossingen op maat

Het ene bedrijf is het andere niet. Zo hebben MKB-bedrijven netwerken nodig die eenvoudig te beheren zijn, zodat meer tijd kan worden besteed aan de bedrijfsvoering.

Cisco biedt daarom oplossingen op maat. Zo bent u altijd verzekerd van een oplossing die aansluit op uw behoeftes en wensen. Zoals waterdichte netwerkbeveiliging, een beveiligde, stabiele Wi-Fiverbinding en oplossingen die naadloos kunnen worden geïntegreerd.

Meer informatie

Bent u op zoek naar meer informatie over de IT-oplossingen voor MKB-bedrijven? Knelpunten of het portfolio? Cisco kan u helpen. Door op de onderstaande button klikken, opent u een de infographic die u van alle informatie voorziet. Klik op de button “Why Cisco MKB campagne” om meer over deze campagne te lezen op Marketing Velocity. Bekijk daarnaast hieronder de Cisco small business-video!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.