[yoast_breadcrumb]

Strategic Innovation Tour voor Partners

Een tour met onze Partners

Voorafgaand aan Cisco Live! in San Diego, organiseerde Cisco Nederland in juni 2019 een tour voor een aantal geselecteerde Partners. Een tour, waarbij we de hoofdvestigingen van vooraanstaande IT bedrijven bezochten in San Francisco en Silicon Valley.

Hoogtepunten

De tour gaf een goed beeld van de ontwikkelingen die eraan komen en gaf een update van de laatste innovaties. Daarbij was het bezoek aan het nieuwe Apple Park een hoogtepunt, waarbij de briefing minstens zo indrukwekkend bleek als de locatie.

De bezoeken aan Meraki en Cisco waren eveneens een hoogtepunt. Veel thema’s passeerden dan ook de revue: open platformen, App Development, IoT, Artificial Intelligence, Augmented Reality, Machine Learning, Deep learning en Deep Fusion. Termen die de afgelopen periode enorm zijn gehyped. Maar ‘what is real‘? Hier werd de nadruk op gelegd: de huidige stand van zaken, de uitdagingen, de toepasbaarheid en wat de toekomst brengen zal. Uiteraard werd ook de rol van Cisco Partners in het eco-systeem besproken.

Ter afsluiting

Nvidia, de afsluiter van het tweedaagse programma bleek een verrassing. Vooral Nvidia’s ontwikkelingen op het gebied van AI en ML lieten een diepe indruk achter.

Al met al was het een hele waardevolle tour voor de deelnemers. Hun ervaringen delen zij in onderstaande video. Klik op onderstaande button om de video te bekijken. 

SIT

Ook dit fiscal wordt er weer een Strategic Innovation Tour voor Partners georganiseerd! Voor meer informatie hierover, kunt u contact opnemen met Fred Spikker.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.