[yoast_breadcrumb]

Digitale Versnelling Nederland: Healthcare

Onlangs is de Healthcare track binnen de DVN marketingcampagne live gegaan. Hieronder vindt u de interessante content die we hierover hebben uitgebracht.

Website

Cisco helpt de gezondheidszorg digitaal te versnellen door digitale barrières te doorbreken en zorgmedewerkers te ondersteunen in het omarmen van de juiste technologische innovaties. Meer weten? Lees er alles over op onze website.

Whitepaper

De zorgconsument staat te trappelen om gebruik maken van zorg op afstand. Maar digitale zorgtoepassingen vragen van artsen, medisch specialisten en verpleegkundigen een andere manier van werken. Download nu het whitepaper om te lezen hoe u uw medewerkers klaar kunt stomen om morgen nog aan de slag te gaan met het innoveren van de gezondheidszorg. Hier kunt u de content downloaden.

Video

De zorg maakt zich op voor een ingrijpende digitale transformatie. Maar wat betekent dit voor ziekenhuizen en zorginstellingen? Cisco vroeg het aan drie topexperts. Bekijk hier de video.

Blog

‘Kwaliteitsverbetering door digitalisering zien we door een betere samenwerking binnen de zorgketen, gevolgd door betere afstemming van de zorg op de behoeften van de patiënt,’ aldus Martijn Mol, track lead Healthcare binnen Digitale Versnelling Nederland ‘Dankzij digitalisering kunnen zorgprocessen anders en efficiënter worden ingericht. En dat brengt de kosten omlaag.’ Lees hier zijn blog.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.