[yoast_breadcrumb]

Welke voordelen realiseert uw klant wanneer deze Hyper Converged omarmt?

De beheerder, developer en gebruiker van de applicatie spelen steeds meer een sleutelrol in de hedendaagse bedrijfsvoering. Maar wat betekent dat voor uw infrastructuur? En wellicht nog belangrijker: wat betekent dit voor de toekomstige rol van de infrastructuurbeheerder?

Cisco levert op basis van programmeerbare infrastructuur de Multi Cloud Datacenter-oplossingen van de toekomst. Infrastructuur die zich door middel van policies en software laat aansturen en zodoende voldoet aan de steeds veranderende behoeften van uw bedrijfsprocessen.

Box by box-management is verleden tijd. Cisco’s Datacenter oplossingen, gebaseerd op de solide basis van UCS, stuurt u aan door middel van uw Intenties, de vragen van de business en de behoeften van steeds complexere Applicaties. ‘Any Application, Any Cloud, Any Scale.’

Een hyperconverged infrastructure-oplossing is hiervoor een goede oplossing. Het landschap van Hyperconverged Infrastructure is aan het veranderen door Cisco HyperFlex. Het uitgangspunt van deze oplossing is dat het simpel beheerd moet kunnen worden, ongeacht welke Hypervisor er op gedraaid wordt, er met containers wordt gewerkt en waarbij zelfs een stretched cluster geen enkel probleem meer is.

Klaar voor de toekomst

Wilt u weten hoe Cisco HyperFlex uw klant kan transformeren naar een bedrijf dat klaar is voor de toekomst? Gebruik dan de Cisco Assessment Tool, die u de mogelijkheid geeft om op een simpele manier het gesprek met uw klant te openen en u in staat stelt om, via een persoonlijk rapport, direct advies te geven voor de juiste fit.

Maak een persoonlijke link aan die u kunt delen en krijg direct terugkoppeling wanneer uw klant het assessment invult. Vervolgens kunt u met de HyperFlex bundles altijd de juiste aanbieding doen. Vraag uw distributeur naar de mogelijkheden.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.