[yoast_breadcrumb]

Cisco verzorgt kennissessie op Taste of Tomorrow 2018

‘Taste of tomorrow 2018’, het grootste ICT event van Nederland, dat door Distri Tech Data wordt georganiseerd, vindt op 17 april a.s. plaats in de EXPO in Vijfhuizen. Tech Data biedt samen met het grootste deel van hun IT, CE, AV en Telecom vendors een uitgebreid programma rondom de laatste trends en ontwikkelingen. Ook Cisco zal aanwezig zijn geïnteresseerden te laten meegenieten van een kennissessie.

Het belooft een inspirerende dag vol presentaties en kennissessies te worden. Het event zal in het teken staan van innovatieve producten, solutions en diensten. In maar liefst 37 sessies kunt u uw kennis op diverse terreinen in één dag weer helemaal up-to-date brengen.

Cisco is één van de Tech Data partners die een kennissessie verzorgt. Van 13:30-14:15 uur verzorgt Rik Chorus, Security Channel Manager, een presentatie met de titel ‘Hoe bent u in staat om te detecteren, reageren en te verhelpen?’

Chorus vertelt hierover: “In het hedendaagse beveiligingslandschap zouden alle bedrijven een goed raamwerk en beveiligingsarchitectuur moeten hebben om bedreigingen aan te pakken die kunnen komen van allerlei aanvalsvectoren. Mijn verhaal gaat over bewustwording en strategie voor het bouwen van de juiste architectuurbenadering om hedendaagse geavanceerde bedreigingen aan te pakken en te voldoen aan regelgeving.”

Bovenstaande informatie is slechts een voorbeeld van het uitgebreide informatieprogramma dat Tech Data voor u heeft samengesteld, zodat u in één dag weer op de hoogte bent van alle relevante ontwikkelingen in de ICT-branche. Zo ontmoet u tijdens Taste of tomorrow alle specialisten, vendoren en resellers van Tech Data en kunt u volop netwerken met uw collega’s uit de branche.

Op www.tasteoftomorrow.nl vindt u het gedetailleerde programma en kunt u uzelf kosteloos aanmelden!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.