[yoast_breadcrumb]

Dutch IT-channel: Dimension Data neemt Cisco Umbrella op in zijn cybersecurity-aanbod

Dutch IT-Channel meldt dat Dimension Data zijn beveiliging tegen ransomware, phishing-aanvallen, botnetwerken en overige soorten schadelijke software uitbreidt met Cisco Umbrella.

De beslissing om Cisco Umbrella te implementeren volgt op de directe ervaringen die het bedrijf heeft met het beveiligen van de eigen 28.000 werknemers. Ook komt dit tegemoet aan de klantvraag om een steeds mobieler personeelsbestand te kunnen ondersteunen.

Cisco Umbrella is een cloudsecurity-platform dat eerstelijnsbeveiliging biedt tegen internetbedreigingen. “In een wereld waarin het aantal bedreigingen toeneemt, is het essentieel om krachtige securitytools te hebben die effectieve ondersteuning bieden voor mobiliteit en de cloud. Met Cisco Umbrella zijn we in staat om bedreigingen proactief tegen te houden nog voordat ze actief worden, ook op elk mobiel apparaat. Dat gebeurt met een veilige oplossing die eenvoudig te integreren is met de bestaande infrastructuur”, zegt Chris Panzeca, Senior Director en Global Strategic Partner Sales bij Cisco.

“Een mens gebruikt tegenwoordig gemiddeld vier apparaten per dag. De voorspelling is dat dit in de komende vier jaar zelfs toe gaat nemen naar vijf apparaten per dag”, aldus Darren O’Loughlin, Dimension Data’s Group Chief Security Officer. “Naarmate meer organisaties willen profiteren van de voordelen van een mobiel personeelsbestand dat de cloud optimaal gebruikt, is er ook meer behoefte aan het implementeren van passende maatregelen om gebruikers, data, infrastructuren en applicaties te beveiligen. Ongeacht waar ze verbinding maken met het internet en ook als ze niet zijn aangesloten op het VPN. Dat is waarom we Cisco Umbrella hebben geadopteerd in onze cybersecurity-strategie.”

Lees hier het artikel op Dutch IT-Channel.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.