[yoast_breadcrumb]

Met Cisco WebEx Teams biedt u uw werknemers een beveiligde omgeving voor het creëren en delen van informatie om samen aan projecten te werken.

De collaboration-oplossing van Cisco stelt werknemers in staat om deel te nemen aan een vergadering, ongeacht de plek waar zij zich bevinden, via elk mobiel apparaat of videosysteem. Door gebruik te maken van business messaging hoeven zij minder tijd te besteden aan e-mail en kunnen zij meer tijd besteden aan het uitvoeren van hun taken. Via de Cisco WebEx Teams-app met een IP-telefoon of videosysteem in een vergaderruimte starten of ontvangen zij gesprekken, waar zij ook zijn. Door teaminhoud te delen in de handige workspaces blijft deze toegankelijk met behoud van context, wat het posten en vinden van informatie eenvoudiger maakt. Bovendien hoeven zij minder systemen en apps te gebruiken, aangezien alles verzameld is op één plaats!

Wilt u meer weten over Cisco WebEx Teams of wilt u Cisco WebEx Teams gratis (laten) uitproberen? Lees dan verder op de website van Cisco!

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.