Dat is nog eens een spannende actie: de Cisco Circularity Promotion. Vanaf 8 januari 2024 is deze beschikbaar, om eindklanten te voorzien van geremanufacturede producten. Dat wil zeggen: nieuwe hardware op basis van de onderdelen van hergebruikte apparatuur. De prestaties en levensduur zijn hetzelfde als die van gloednieuwe producten, maar u doet er de planeet natuurlijk een groot plezier mee. Dankzij deze promotie wordt het groene alternatief bovendien een stuk goedkoper, dus er is ook een duidelijk prijsvoordeel voor de eindklant: een win-winsituatie dus.

 

Let op: de promotie is beschikbaar t/m 26 juli 2024.

 

Doe mee met de circulaire economie

Graag attenderen we u als Partner op een ander belangrijk voordeel van Cisco Circularity. Behalve dat u milieubewust producten aanschaft, helpt dit initiatief u ook om goed om te gaan met de end of life­-cyclus van apparatuur. Zit de levensduur van een device erop en moet u het vervangen? Stuur het dan terug naar Cisco, zodat de hardware uit elkaar gehaald kan worden. U raadt het al: dan kunnen de onderdelen gebruikt worden voor remanufacturing.

 

Tot slot: Cisco Circularity zorgt ervoor dat uw eindklanten de garantie hebben dat hun geremanufacturede hardware daadwerkelijk geheel uit Cisco-componenten bestaat en aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.