In september van dit jaar maakte Cisco bekend dat het bedrijf tientallen miljoenen gaat investeren in het mkb, in het fiscale jaar 2024. Zelfs met de dollarkoers ten opzichte van de euro, blijft dat een indrukwekkend vooruitzicht. Het gaat dan niet alleen om marketing, maar ook om programma’s voor Partners en profitability. We praten u kort bij.

Het mkb (SMB in het Engels) is al geruime tijd een van de snelst groeiende segmenten van Cisco. Dat maakt deze flinke investering een logische zet. Ook u als Partner kunt daar natuurlijk van profiteren. Een van de belangrijkste aandachtspunten is namelijk een nieuwe go-to-market-strategie voor het mkb, genaamd Scale. De naam verklapt het al: opschalen wordt hierdoor gemakkelijker voor eindklanten. Dat is ideaal voor bedrijven die de cloud een steeds grotere rol geven binnen hun dagelijkse activiteiten (maar wie doet dat tegenwoordig niet?).

Andere speerpunten zijn managed services en Meraki. U kunt er dus gerust op vertrouwen dat u als Partner de nodige kansen gaat krijgen om u op deze vlakken verder te ontwikkelen, om zo uw mkb-klanten optimaal te kunnen helpen.

Meer informatie is te vinden in het volledige nieuwsbericht op de Cisco-website.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.