Collaboration, IOT

Op de Cisco-website verscheen recent een uitgebreide, Engelse blog over Cisco’s slimme kantoor. Dat helpt u om kansen te verzilveren, in deze veranderende markt. De wensen en behoeften van uw (potentiële) klanten zijn immers altijd in ontwikkeling. Maar hoe precies? We vatten de blog voor u samen:

  • Professionals willen flexibiliteit. Overal, op welk moment en met welk apparaat dan ook werken, dát is de norm geworden. Ze willen thuis of onderweg dezelfde mogelijkheden hebben als op kantoor.
  • Ook is duurzaamheid een aandachtspunt, in vrijwel elke sector en bij vrijwel elke organisatie.
  • In andere woorden: eindklanten willen niet alleen overal kunnen werken, maar dat ook zo milieuvriendelijk mogelijk doen.
  • Cisco Penn1 (in Manhattan) is een smart office dat niet alleen hybride werken mogelijk maakt, maar ook de ecologische voetafdruk minimaliseert. Deze opzet kan het voorbeeld zijn voor het kantoor van uw eindklanten.
  • De onderzoeksresultaten van dit slimme kantoor worden namelijk gebruikt om Cisco’s portfolio te verbeteren, met daarin onder meer oplossingen voor hybride werken en voor duurzaamheid. Dat portfolio kunt u vervolgens aan uw eindklanten verkopen, om hen te voorzien in hun behoeften.

 

Meer weten? Lees de hele blog op de Cisco-website:

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.