In vijf exclusieve video’s van Cisco Live! EMEA praten experts van Cisco u bij over het laatste nieuws. Dat helpt u als Partner om aan verwachtingen van uw klanten te voldoen. Cisco zet vooral in op het verminderen van complexiteit.

Dit zijn alle video’s die u kunt bekijken:

  1. Cisco Live 2023 Amsterdam Partner Day, welcome and opening: Cisco Live stond in het teken van ‘ALL IN’. Een verwijzing naar de afgelopen jaren waarin bedrijven alles moesten doen om apps draaiend te houden, connecties in stand te houden en veiligheid altijd en overal te waarborgen.
  2. Succes in the age of a partner: De grens tussen managed services en as-a-service vervaagt. Dit vraagt om een nieuwe benadering in partnership, waarbij zakelijke behoeften vooropstaan in plaats van technologie.
  3. Managed Services eats everything, boost your MS strategy with Cisco: De Managed services markt groeit razendsnel. Door de komst van nieuwe klanten maar ook door kannibalisatie van bestaande inkomenstenstromen. Hoe gaat u daarmee om?
  4. Data-driven sustainability through Cisco technology: Cisco ondersteunt groene doelstellingen, met zuinige apparatuur maar ook met een programma waarbij oude apparatuur wordt ingenomen voor hergebruik. Ontdek de mogelijkheden.
  5. The API economy, programmability business value: het uitwisselen van data door API’s levert heel wat voordelen op. Betere klantervaringen bijvoorbeeld, en meer mogelijkheden om op afstand samen te werken en nieuwe verdienmodellen ontwikkelen. Ontdek hoe Cisco innovatie makkelijk maakt.

Gebruik onderstaande button om de video’s te bekijken.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.