De wereldwijde omzet van de verkoop van counterfeit producten wordt geschat op $ 250 miljard per jaar. De IT-sector alleen al loopt daarbij jaarlijks zo’n $ 100 miljard aan omzet mis.

Voor Cisco-partners kunnen de kosten aanzienlijk zijn, van omzetverlies tot uitvaltijd en zelfs de kosten van het vervangen van counterfeit producten door authentieke producten.

Cisco’s Brand Protection afdeling staat klaar om partners en distributeurs te helpen deze risico’s te vermijden. Alle gecertificeerde partners van Cisco zijn verplicht een informatieve onboarding-video te kijken en de “Buy Right”-richtlijnen te volgen.

We weten dat onze partners aanzienlijke investeringen doen om Cisco-producten aan onze klanten te kunnen verkopen. Cisco’s Brand Protection wil u zo goed mogelijk helpen om uw successen te kunnen behalen. Dit kan bijvoorbeeld door u en uw klanten te beschermen tegen counterfeit producten afkomstig van de grijze markt.

Ga naar de pagina Brand Protection voor meer informatie over de gevaren van ongeautoriseerde counterfeit producten en vul het formulier in voor advies.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.