In dit persbericht leest u meer over de ambitie van Cisco om in tien jaar tijd 25 miljoen mensen over de hele wereld digitaal vaardig te maken. In EMEA komen binnen dit programma nu tien miljoen mensen in aanmerking voor training. De belangrijkste punten:

  • Nieuwe technologie maakt sommige banen overbodig maar creëert ook nieuwe werkgelegenheid die vraagt om andere vaardigheden. Om mensen hierop voor te bereiden gaat Cisco een partnerschap aan met uitzendorganisatie Randstad.
  • Samen willen ze snel 300.000 mensen bereiken, eerst in Nederland en Italië en daarna is het de bedoeling dat meer landen volgen.
  • De Cisco Networking Academy heeft hiervoor een nieuw Skills For All Platform gebouwd, dat eenvoudig toegang biedt tot relevante content.

In het tijdens Cisco Live gepubliceerde bericht komen betrokkenen aan het woord en leest u over concrete voorbeelden van activiteiten die de Academy al ontplooit in diverse Europese landen. Zo zijn in Duitsland migranten geschoold om hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten.

Lees het complete persbericht via de button hieronder.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.