De Partner Summit 2022 vond afgelopen week plaats in Las Vegas. 1.600 Partners waren live aanwezig, 2.000 schakelden digitaal in. Het was voor het eerst in ruim 2,5 jaar dat de Summit weer live kon plaatsvinden. ‘Let’s Own It’ was dit jaar het thema.

Enkele belangrijke aankondigingen op de Summit:

  • Solution Specializations: deze nieuwe specialisaties zijn ontworpen om beter aan te sluiten bij de oplossingen die partners al aan klanten leveren. Ze zijn licht, multi-architectural en gebaseerd op de kennis, expertise en mogelijkheden van Partners. De eerste drie specialisaties zijn gelanceerd in september, en op de Summit werden nog drie aangekondigd. Hier vindt u meer informatie over deze specialisaties.
  • Perform Plus Incentive: omdat deze incentive zo succesvol is in het versterken van groei en winstgevendheid, is hij uitgebreid. Perform Plus Activate is een nieuwe tier, die kleinere Partners een betere ingang geeft, gebaseerd op ‘consistent booking’. Door consistent te verkopen, kunnen deze Partners uiteindelijk gebruikmaken van Perform Plus.
  • Lifecycle Incentives: er zijn verbeteringen doorgevoerd in de Lifecycle Incentives. Het proces is versimpeld en verbeterd. Zo is het meet- en betaalproces gestandaardiseerd, en zijn meer onderdelen geautomatiseerd. Een nieuw Funds Manager-platform geeft beter inzicht in kansen, verdiensten en betalingen.
  • Partner Lifecycle Services (PLS): deze dienst biedt u de essentiële tools om uw mogelijkheden uit te breiden en de winstgevendheid te vergroten. Daarnaast zullen Partner Lifecycle Services Success Tracks worden uitgerold. De roadmap kunt u hier vinden.

De volgende editie van de Summit vindt op 7 tot 9 november 2023 plaats in Miami, Florida. Wilt u meer weten over de aankondigingen? Alle content van de Summit (zoals recordings van de sessies) is on-demand terug te vinden op de Partner Launch Experience.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.