AppDynamics

Vanaf 20 juni 2021 is er een geüpdatet curriculum beschikbaar voor AppDynamics binnen de Partner Black Belt Acadamy. App Dynamics is wereldwijd de snelst groeiende application monitoring solution. Samen met Cisco voorziet AppDynamics klanten van AI-gestuurde inzichten en automatisering. Zo wordt de toekomst van performance monitoring gestimuleerd.

ThousandEyes

Naast een AppDynamics curriculum maakt ook ThousandEyes onderdeel uit van de Application Experience propositie. ThousandEyes zorgt voor zichtbaarheid van de digitale ervaring via een customer’s enterprise, het internet, cloud of SaaS. De ThousandEyes Partner Enablement is ontworpen voor Partner Account Managers, Partner Solution Egineers, Technical Solution Architects en Partner Field Engineers. Zij leren hoe het ThousandEyes’ Internet en Cloud Intelligence platform zichtbaarheid en inzichten biedt in de digitale delivery van applicaties en services op het internet.

Meer informatie?

Benieuwd naar meer informatie over AppDynamics en het nieuwe curriculum van de Partner Black Belt Academy? Of ben je benieuwd naar ThousandEyes? Klik dan hieronder op de button.

Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.